Guardians Of The Veil

Guardians of the Veil er ordenen for de som forstår at magi er farlig om den faller i feil hender, for de som prøver å oppfordre andre til å være ansvarlige, for de som holder et våkent øye oppe for skjulte trusler og fiender i natten, for de som finner ut av planene til magikernes fiender ved hjelp av spionasje. De er politi, etterforskere, spioner, hemmelige agenter, de er opphavet til FBI, CIA, KGB og alle andre intelligens-organisasjoner, de samler informasjon og vurderer risikoer. Men mer enn noe annet sørger de for at folk som misbruker magi blir straffet. At folk som tror de er bedre enn vanlige mennesker, og derfor har lov til å gjøre som de vil, ikke får lov til å fortsette slik.

Guardians of the Veil beskytter magi. De vet at det finnes krefter der ute som vil ødelegge magi, siden den er menneskehetens siste håp, så de sørger for å holde det overnaturlige skjult. Ved å hjelpe andre til å være subtile i bruken av disse evnene blir de bevart, og verden kan leve videre i trygghet. De skaper falske kulter der folk som ikke er verdige til å bruke magi kan finne all okkultismen de har lyst på uten å støte borti ekte makt. "The Veil" er skillet mellom den mundane, vanlige hverdagen, og den skremmende, overveldende, men veldig sårbare magiske verden. Guardians beskytter dette skillet, for den er det eneste som har latt magikerne og hemmelighetene deres overleve såpass lenge.

De er hemmelighetsfulle, de er mestre i forkledning og falske identiteter, de infiltrerer alle andre organisasjoner i smug, og holder oppsyn med farlige folk. De gjør alle tingene vanlige magikere ikke burde gjøre, som å drepe en kriminell eller forgifte en reporter som har sett for mye. For ved å være de som gjør moralsk tvilsomme men ytterst nødvendige ting gir de alle andre muligheten til å være rene og moralsk rettskafne. De ofrer sin egen integritet så menneskeheten slipper å gjøre det.

Rang-systemet til Ordenen

GuardiansoftheVeilTransparent.gif

Guardians of the Veil medlemmer i settingen:

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License