Rapport til Consiliumet angående den nylige drapsetterforskningen

Fire individer har i de siste fire ukene mistet livet av diverse "naturlige" årsaker. Samtlige har kun hatt små mengder blod igjen i kroppen, men ingen interne eller eksterne skader. Ikke enn gang et sår å få blodet ut igjennom. Stalker (Ladder), Fox (Mysterium), Charlotte (Mysterium), og meg selv (Arrow) ble satt på saken for å finne ut om det lå noe magiskt bak dette.

Vi dro straks til det siste åstedet, Middle Earth Theater. Offeret var Sarah Tipping, en 24 år gammel kvinne som jobbet i kapellet deres. Offisiell dødsårsak er notert som hjerteinfarkt. Mulig, men meget lite trolig hos en godt trent 24åring uten noe tidligere medisinske problemer.
Vi fikk lett tilgang til åstedet da Stalker faktisk er politi. Charlotte fikk avhørt den avdøde. Miss Tipping hadde nettopp blitt ferdig i kapellet for dagen. Hun hadde lukket og låst etter seg for så å trekke seg tilbake til sitt skifterom. Mens hun satt foran speilet hadde en mann kommet seg inn i rommet uten at miss Tipping hadde merket det. Han la en våt klut, antageligvis med kloroform, over munnen og nesen hennes og hun mistet bevistheten. Hun ble tappet for blod og døde kort tid senere.
Da tidspunktet var fastslått tok Fox over og brukte speilet for å se denne scenen og fikk så et greit blitt av gjerningsmannen. Det var en høy hvit mann med halvlangt blondt hår. Han hadde noen perler i en snor i håret og hadde på seg en havgrønn dress.
Deretter dro Stalker og Fox til kapellet mens Charlotte og jeg ble igjen på åstedet.
En grundig undersøkelse avslørte ikke noe spesiellt hjelpsomt før jeg oppdaget at det var spor av at noen hadde tukla med låsen. Jeg ba Charlotte undersøke da matrielle ting ikke er mitt beste felt. Hun kunne så fortelle at låsen hadde blitt åpnet ved at noen hadde brukt Matter-magi på den.
Fox kunne så fortelle oss at den mistenkte hadde tittet innom kapellet mens miss Tipping jobbet, men dro straks uten å prate med noen. Stalker og Fox hadde sett på overvåkningsvideoene, men den mistenkte var ikke der. Kameraet dekte forresten kun kassa ved baren.
Vi takket for oss og dro deretter til likhuset hvor miss Tipping ble oppbevart. Mens de andre dro inn ble jeg selv sittende i bilen og vente. Mens jeg satt der alene og ventet ble jeg angrepet av en ridder som manifesterte seg i baksetet av bilen min. Med litt flaks fikk jeg tippet ham ut av bilen og kjørt over ham. Et par ganger. "Ridderen" hadde et minotaur-hode og viste seg i ettertden å vare en Prime effekt. Nærmere bestemt noe en Adept av Prime kunne utføre. Da resten kom ut fikk jeg vite at også de hadde blitt angrepet av en slik minotaur-ridder. Heldigvis var ingen sleepers i rommet da det skjedde.
Da vi hadde nok info til å fastlå at en magiker definitivt er involvert, og at vi er blitt oppdaget, så bestemte vi oss for å kalle inn forsterkninger.

Elvis dirigerte oss til Horatio (Guardian og Sentinel) som igjen plukket ut Kage (Arrow og våpenfreak), William Hall (Mysterium, en akademiker med fokus på Atlantisk kunnskap og myter), og Jack (Arrow, fokus på Cryptoids).
Vi møttes alle hjemme hos William Hall.
Etter en pust i bakken og behandling av skader prøvde vi å finne eventuelle knyttninger fra liljen minotaur-ridderene hadde på tabarden sin, til andre ting vi kunne gå etter.
Vi fant i hovedsak to viktige ting.
-En fransk adelsfamilie, som hadde hatt en høy andel Våkne og Søvngjengere iblant seg, hadde brukt denne liljen som sitt tegn. De hadde makten i sørfrankriket i flere generasjoner, og satte seg selv opp som helgener og guder. Merovingian familien. De ble avsatt ved makt før årtusenskiftet en gang. Gjerningsmannen vi jaktet på passet også beskrivelsen av stilen Merovingians brukte.
-En resturant kalt [insert name] har i løpet av de siste fire ukene blitt meget populær. Det er en fransk resturang som spesialiserer seg på sjømat. De startet drift for seks måneder siden.

Basert på de fakta vi hadde dro vi så rett til resturangen. Vi bestilte mat og ble servert. En raskt skjekk av maten og flere av oss konstanterte at sausen inneholdt menneskeblod. Jack gjorde meg også oppmerksom på at en ånd ruslet rundt i lokalene og tok næring av alt menneskeblodet folk satt å spiste. Ånden var vagt menneskeformet, men bare blod. Den hadde en krone på hodet, men den var delvis sunket ned i det koagulerte blodet som var hodet til ånden.
Ettervert fikk jeg beskjed (vi var som sagt åtte personer så det ble litt vanskelig å høre alle samtidig) at Stalker hadde en plan. Jeg og Kage gikk så ut for å vokte bakdøren til kjøkkenet. Resten trakk deretter inn på kjøkkenet, vistnok for å prate med kokken. Ingrediensene ble undersøkt og Horatio kunne konstantere at "vinen" som var hovedingrediensen i sausen var menneskeblod. Så skjedde ting litt fort. Jeg sto som nevnt utenfor å ventet så intill jeg kom inn er dette bare hva de andre har fortalt meg. Kort tid etter man oppdaget at vinen var blod dukket blod-ånden opp midt på kjøkkenet, med påfølgende reaksjoner fra folk der. Rommet ble raskt tømt for folk og noen skøt på ånden med pistol, hvilket jeg og Kage tok som vårt tegn til å entre. Jeg så Jack lage en sverm mygg av et eple, så jeg tok inspirasjon av dette og lagde blodigler av en melon jeg kastet på ånden. En ridder dukket opp og det viste seg at vår gjerningsmann hadde dukket opp bak meg og Kage. Det tok ikke lang tid før vi igjen hadde situasjonen under kontroll. Horation og noen flere trakk seg ut i selve resturangen for å passe på at kjøkkenpersonalet ikke stakk av, mens vi ventet på clean-up crew. Selv sørget jeg for at gjerningsmannen ikke døde av skadene han ble påført. Deretter sto andre skadede for tur.

Etter å ha utforsket litt mere av kontorene bak resturangen fant man et rom med et alter og en safe. Safe'en ble åpnet og en bok med tydlige bevismaterialer ble beslaglagt. Boken detaljerte et rituale som skulle gjøre folk mere "troende". Liker å bli tilbedt etc. Hovedingrediensen viste seg å være blod fra hellige folk, noe som hadde blitt tolket til å bety de som har lov til å gifte folk.

- Cikala Mato


GM: Henrik
Charlotte
Fox
Cikala Mato
Stalker

Session 2
GM: Henrik
Charlotte
Cikala Mato
Fox
Horatio
Kage
William Hall
Jack

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License