Moros

Også kjent som "dommens vei", Moros er der seriøse folk har en tendens til å ende opp. Arbeidsomme, trofaste, pålitelige, og innsiktsfulle folk graviterer til dette valget, men det gjør også nedstemte, morbide, nihilistiske og innesluttede mennesker. De har innsett at livet er kort, at man bør fylle det med så mye som mulig før det er over, og at materielle eiendeler, penger og stilige ting ikke har noen verdi når man til slutt dør. Alle diamantene i verden kan ikke gi deg noe når du til sist lukker øynene for siste gang.

De blir ofte forbundet med spøkelser og vandøde, med metallet bly, og med overgangsfaser: Ved som blir til kull, bly til gull, marmor til statue. Den skarpe kanten mellom to tilstander er deres kjennemerke, og få grenser er så absolutte som mellom liv og død. Deres element er jord, og mange påstår at Moros er en vei gjennom dødens dal.

Medlemmer av denne vei kalles for "Alkymister", "Transmuters" og "Necromancers", og har mye lettere for å mestre Matter og Death magi enn noe annet, og til gjengjeld har de vanskeligst for å lære Spirit magi.

Moros.gif

Moroser i settingen:

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License