Orders

Det er mange okkulte organisasjoner og hemmelige konspirasjoner rundt om i verden, men de største og mest anerkjente er de fem Atlantiske Ordnene. De er grupper med folk som er enige i hva man bør bruke magi til, som har felles mål og ambisjoner. De fem Ordnene er:

Folk blir med i en Orden for å bli opplært i magi, for å få tilgang på eldgammel kunnskap og visdom samlet over århundrene, for å møte likesinnede. En Orden gir et rammeverk å leve i, kolleger, en jobb og opplæring for de som trenger det. Selvfølgelig, det er også ansvar og oppgaver som følger med det, men etterhvert som man stiger på rangstigen får man mer og mer autoritet over de andre medlemmene igjen.

Det er visse håndfaste bonuser av å være medlem av en Orden. Man får "High Speech" meriten gratis, og man får tre "Rote Specialities", det vil si gratis bonuser man har om man utfører Rotes som faller inn under en av Ordenens tre spesial-felt. Det er også mulig å oppnå stor status innad i en orden, og alle fem har diverse titler og utmerkelser man kan oppnå, som fører med seg ansvar og rettigheter og muligheter. For å oppnå en tittel må man ha høyt nok Status nivå i Ordenen (målt etter Order Status meriten).

(dersom man har lyst kan man circa sammenligne valg av Orden som å velge Class i D&D)

Det er selvfølgelig mulig å ikke melde seg inn i en Orden, men da har man ikke et sikkerhetsnett. Man har ingen å gå til når man har problemer, eller støter på en situasjon man er ukjent med. Man står alene, med ingen allierte enn de du klarer å overbevise på egen basis. En magiker som ikke er med i en Orden kalles en Apostat.

Selvfølgelig, mange magikere foretrekker å bli med i diverse andre grupper.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License