Ting Og Tang

Har man funnet en mystisk glødende amulett? Har karakteren din arvet en forhekset statue? Her kan man føre opp linker til alle slags mystiske objekter og hendelser og ting som ikke lett får plass andre steder.

Leporidan Parasite: En harelabb som gjør eieren utrolig heldig, men på bekostning av alle andre i området. Den hjelper ved å stjele all flaks fra folk i nærheten, hvilket ofte fører til uhel, tap og skader.

Necklace of Pohjola: Et gyllent halssmykke besmykket med en stor svart juvel, fyllt av den rå kraften til Abyssen. All magi som utføres i nærheten av den som har på seg smykket blir infisert av Paradoks, hvilket gjør de fleste trylleformularer upålitelige, om ikke direkte farlige. Konfiskert fra Louhi.

Camera of Kismet: Et fotoapparat som stjeler skjebnen din og fester den i et bilde, ikke ulikt overtroen om at et kamera kan stjele en bit av sjelen. De som blir tatt bilde av mister alt de var forutbestemt til å oppnå i livet: Stifte familie, få utgitt bok, vinne i lotto, bli omgjort til en vampyr, alt av det blir bundet i bildet istedenfor å skje med dem. Den som holder bildet kan deretter ta inn i seg disse skjebnene, og nyte godene av dem så lenge det varer.

Translation Chamber: Denne 'oppfinnelsen' er intet mindre enn en henrettelsesmaskin forkledd som en teleporteringsplatform. En kiste av metall med et låsbart lokk, stor nok til å ha en person inni, med massevis av teknologiske dippedutter og måleappparater bygd inn i seg. Opprinnelig ment til å sende 'aliens' i forkledning som mennesker tilbake til stjernene, men er i virkeligheten et magisk artifakt som forstøver en person og gjør om kroppen deres direkte til mana, som deretter slippes fritt ut i atmosfæren. Disintegrasjon på 3 sekunder for de som ble kapret som ofre. Bygd og brukt av en gruppe Banishers.

Jackdaw Trinket: En ring Fox fant på andre siden av speilet, laget av tinn og med et motiv som kan ligne på et fuglehode. Dersom man har den på seg blir det lettere å stjele ting fra folk, for de blir distrahert av merkelige fuglelyder akkurat idet man trenger det mest. Problemet er bare at man etterpå plages med å ufrivillig snakke til seg selv, helt til man får en god natts søvn.

Shatterstar: En merkelig steinamulett med et symbol fra gamle Lemuria. Den absorberer all form for energi i området, hvorvidt det er lyd, lys, trykk, vibrasjoner, varme, alt. Dette kan deretter brukes til å gi mer kraft til alle typer Forces-basert magi. Men om amuletten får absorbere for mye energi uten å bli tappet vil den til slutt gå full, for så å slippe ut alt den har på lager på èn gang. Tidligere instanser hvor dette fikk skje er blant annet det store San Fransisco jordskjelvet i 1906. For øyeblikket eid av Kage.

Le Livre Rouge: En bok med magiske formularer, for det meste forhekselser som tukler med folks etikk og moralske kompass, men også noen som lar en demonsk versjon av noens Synd manifestere seg og leve fritt i verden. Ikke nok med at boken tiltrekker seg diverse negative ånder bare ved å eksistere, men den kan også drive enhver person som leser den til å bli sinnsyk. Dens nyeste eier og offer viste seg å være Crowley.

Project Orpheus Utstyr: Våpen og lignende utviklet og produsert i deres Nevada Site nr. 3, alt av det ser ut som en rekvisitter til en slags uhyggelig sci-fi serie, og alt av det bruker et drivstoff som ser ut som en lysende og halvveis fordampet/gjennomsiktig blekblå væske. Flere effekter og funksjoner har blitt observert, fra å ødelegge muskelkontroll, trekke noen ut av Twilight, se spøkelser og lignende.

Ybalashis Symbol: Flere objekter som fikk det demonske symbolet inngravert ble gjort om til ønske-oppfyllende gjenstander, men ønskene ble alltid oppfylt ved å skape ulykker, skader og død i området. Alt sammen lot demonen Ybalashi få mer makt, siden hvert ønske ble en pakt folk inngikk med henne, selv om de ikke visste det selv. Blant annet ble en fontene og en poker-chip gjort om til ønske-oppfyllende objekter. Inngravert av Legat Webson.

Object Manos Theta: En mystisk skjeletthånd som Project Orpheus hadde i sin Nevada Site nr. 2, og som ble brukt til å gi kraft til deres gjenopplivingsmaskin.

Moriartybrikkene: Magiske brikker konstruert av magiske materialer og operert inn i hjernen på uvitende ofre. Brikkene klarte deretter å ta over kroppene deres på et senere tidspunkt og tvinge dem til å begå forferdelige mord, og siden de husket å ha gjort det valgte ofrene å anmelde seg selv og innrømme sin forbrytelse. Designet, produsert og brukt av Moriarty.

Lazaruskammeret: Den store hemmeligheten til Nevada Site nr. 2 var tydeligvis et kammer der folk kunne bli brakt tilbake fra de døde. Mer eller mindre. Av og til. Med varierende resultater. Et kammer med innstillinger som fremdeles ble justert.

Crusifix of Eire: Et gammelt irsk krusifiks av stein som stammet tilbake til år 997. Var opprinnelig magisk, med Thaumaturgisk opprinnelse. Det kunne forvise enhvert vesen som besatte et menneske, tvinge det til å gi slipp på kroppen det bodde i. Krusifikset kunne også beskytte et område, og hindre at intet vesen fra en annen verden kunne komme inn dit. Desverre ble objektet knust av lokale magikere mens de var hjernevaskede av Gabe

Amulet of Solomon: En gullamulett med Solomons Segl på seg som gir beskyttelse mot Awakened magi til enhver som har den på seg og har Mana de kan bruke. Funnet hos Gabe.

Phylactery of the Other world: En liten svart boks med utdrag fra Toraen inne i seg, festet til en lærrem som kan spennes fast på en arm eller lignende. Beskytter eieren mot alle former for ånde-magi når den blir brukt. Funnet hos Gabe.

Seraphims Stav: En klassisk Kabbalisme-stav brukt av Scelestusen Seraphim til å skape Qlippoth-demoner av de ti Arcanaene. Hadde også evnen til å skade og drepe disse demonene, da den inneholdt kraftig Abyss-magi. Ble desverre ødelagt i et forsøk på å lukke en åpen portal til Det Store Intet.

Server of the Shepherds: Et gigantisk konglomerat av servere, ledninger, datamskiner og diverse fiksfakseri, alt av det koblet inn i fem magikere holdt i komatilstand. Apparaturet klarte å prosessere enorme mengder informasjon og tolke det på fantastiske måter ved å bruke underbevisstheten og sjelene til magikerne som hardware og programvare.

Clock of Psychopomp: En klokke som kan gjøre eieren mye mer effektiv i kamp ved hjelp av tidsmagi, men som kun fungerer en meget kort til for enhver person som bruker den. Etter at tiden er over vil klokken aldri mer fungere for den brukeren.

Tie Pin of Psychopomp: En slipsnål som har beskyttelsesmagi i seg, men i likhet med klokken kan den bare brukes en begrenset tid av en enkelt person før den slutter å virke for ham.

Tablets of Anzû: Et nytt arkeologisk funn som visstnok har innhold inspirert av eller kopiert fra de mytologiske Skjebnetavlene, men som viser seg å ha informasjon som er relevant for den kommende stormen som har blitt spådd.

Sword of Abraham: Et flammende sverd kapret fra magikeren som kalte seg Abraham. Ser helt vanlig ut helt til det blir aktivert, hvorpå bladet blir svøp i ild. Opprinnelig eier var Abraham

Orbs of Rafael: Små håndlagde kuler av aluminium og annet krimskrans, lette nok til å fly under egen motor. Klarte på en eller annen måte å projisere hologrammer gode nok til å lure folk til å tro at et menneske stod foran dem.

RAFAEL: En bok med trylleformler i digitalt format, kapabel til å forandre på hvilken Skill og Attribute som ble brukt til å utføre formlene den hadde programmert inn. Den kunne også skrive trylleformlene direkte inn i minnet til folk, så de slapp å bruke dagesvis med øving og innsats for å lære seg dem. Programmert av Sparky.

Bracers of the Hoplite: Armbeskyttere fra en gammel gresk rustning som lar den som har dem på forbedre kroppen sin ved å øke sine Physical Attributes. For øyblikket brukt av Kage.

Dish of Ybalashi: Et stort fruktfat av rent gull, med innrissede symboler og geometriske mønster. Dersom man drypper blod på det blir fatet en direkte link til helvete, både for å transportere alt som ligger på fatet men også for å oppnå kommunikasjon med den Nedre Verden.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License